Reserveren?

0528 341448 of
06 11003641

Op zoek naar een gezinscamping in Drenthe?

Kom naar gezinscamping 'Tussen de Wieken' in Drenthe!

Op zoek naar leuke gezinscamping in Nederland? Camping ‘Tussen de Wieken’ is van alle markten thuis om van uw vakantie een groot succes te maken. Heerlijk vertoeven in het Drentse Hollandscheveld, zolang als u zich wenst. Lekker genieten van de rust en ruimte terwijl uw kinderen het speelplezier krijgen wat ze verdienen. Een zwembad? Uiteraard! ‘Tussen de Wieken’ biedt vele voorzieningen die u bij een gezinscamping verwacht.

Bekijk onze youtube video voor een sfeerimpressie:

‘Misschien wel de leukste gezinscamping van Nederland!’

Hollandscheveld, leukste plek van Drenthe

In Hollandscheveld in Drenthe bent u aan het goede adres voor een vakantie met het hele gezin. Volgens de recensies van Zoover zelfs een 9,4! Toch een cijfer waar we trots en gepast bescheiden op zijn. Kortom een verwachting die we graag bij u waar willen maken.

Kindercamping: Plezier voor het hele gezin

Gezinscamping ‘Tussen de Wieken’ in Drenthe is een kindvriendelijke camping in het bosrijke Hollandscheveld, vlakbij het recreatiegebied. Het kent een verwarmd zwembad, kinderboerderij en een grote speeltuin. Maar ook voor u zijn er genoeg ontspanning- en bezienswaardigheden, om helemaal van uw vakantie te genieten.

Terwijl de kinderen druk bezig zijn met een speurtocht, kunt u even lekker ontspannen gaan vissen. Wanneer u samen met de kinderen iets wilt doen, kunt u mee doen aan een volleybal toernooi of gaan klootschieten. 'S avonds lekker dansen in de disco voor jong en oud of gewoon lekker rustig een film kijken in de kantine.

Op de kinderbingo na bieden wij alle activiteiten voor de kinderen GRATIS aan. Waar wacht u nog op? Bel nu en reserveer vandaag nog uw plek op de gezelligste kindercamping!

Leer Wiekie kennen!

Wiekie in onze eigen mascotte. Waarschijnlijk had u hem hier al links en rechts op de website gezien. Wiekie wilt u graag verwelkomen op de gezelligste camping van Drenthe! Komt u hem in het echt bekijken?

Voor meer informatie over de kindercamping kunt u telefonisch contact opnemen en/of gebruik maken van het contactformulier rechts.

Behoefte aan meer informatie?

Of heeft u andere vragen? Vul gerust het formulier in:

Welkom op de website van Camping Tussen de Wieken

 • Springkussen
  zwembad
  rodeo stier
  toerplek
  huifkar tocht
  volleybal toernooi
 
 
NIEUWSBRIEF meld u aan
Camping tussen de wieken
De perfecte plek voor het gezin, camping tussen de wieken
gezinscamping tussen de wieken drenthe
Camping tussen de wieken in Drenthe
camping tussen de wieken in drenthe
Facebook camping tussen de wieken