Camping Tussen de Wieken - Dé kindercamping van Drenthe

Op zoek naar de leukste kindercamping van Drenthe?

Camping ‘Tussen de Wieken’ in Drenthe staat garant voor plezier voor jong en oud. Gelegen in een bosrijke omgeving, vlakbij het recreatiegebied Hollandscheveld. Het plezier van de kinderen staat bij ons voorop, onze camping is hier dan ook helemaal op ingesteld. Daarnaast zijn er genoeg activiteiten voor tieners en volwassenen om zich te vermaken. Het aanbod aan vermaak van kindercamping Tussen de Wieken is uitgebreid en zorgt voor ieder wat wils!

Benieuwd wat onze camping te bieden heeft? Lees hier voor meer:

Een kindvriendelijke familiecamping met vermaak voor jong en oud!

Als u een kindvriendelijke familiecamping zoekt met vermaak voor de hele familie dan bent u bij camping ‘’Tussen de Wieken’’ op het juiste adres. Waarom is camping Tussen de Wieken de leukste familiecamping van Drenthe?

Een veelzijdig recreatieprogramma met gratis activiteiten op de camping

Camping ‘Tussen de Wieken’ staat bol van de vele activiteiten in en rondom de camping. Voor jong en oud, ideaal voor het gezin om een tijd te vertoeven, geniet van de vele activiteiten die we gratis aanbieden.

De camping beschikt over een eigen recreatie- en animatieteam. Bovendien zijn de activiteiten altijd gratis. Er is geen gebrek aan speelplezier met ons recreatieprogramma.

De voorzieningen van Camping Tussen de Wieken

De camping kent de voorzieningen die u bij een familiecamping en kindercamping verwacht! Wat denkt u van een verwarmd toiletgebouw en zwembad! U kunt in de kantine terecht voor een drankje en een lekkere snack. Alle restjes brood en groente kunt u voeren aan de geit in de dierentuin. Meer weten over de indeling van de camping? Klik hier voor een plattegrond. Zo weet u precies wat en waar de voorzieningen zich bevinden. Heel handig!

Reserveren bij familiecamping Tussen de Wieken

Zin om een paar dagen of weken te vertoeven op onze familiecamping? Bekijk hieronder het overzicht van de tarieven en bedrijfsmogelijkheden:

Voor verdere vragen of reserveringen kunt u gerust contact met ons opnemen. U kunt met ons bellen en/of gebruik maken van het contactformulier. We zien u graag op gezinscamping “Tussen de Wieken”!

Reserveren?

0528 341448 of
06 4141 1125

Vul het onderstaande formulier in voor vragen en/of extra informatie

 
 
NIEUWSBRIEF meld u aan
Android Camping tussen de wieken iTunes Camping tussen de wieken
Vraag hier direct extra informatie aan

Sitemap

Camping tussen de wieken
gezinscamping tussen de wieken drenthe
Camping tussen de wieken in Drenthe
camping tussen de wieken in drenthe
Facebook camping tussen de wieken
Stacaravan huren Drenthe