Stacaravan huren bij Camping 'Tussen de Wieken'

Stacaravan huren bij Camping 'Tussen de Wieken' in Hollandscheveld

Bij Camping Tussen de Wieken kunt u verschillende soorten stacaravans huren in elke vakantieperiode en daarbuiten. Wilt u gelijk weten wat het kost om een stacaravan te huren bij ons? Ga dan gelijk naar de tarieven.

Gezelligheid van familiecamping, maar met luxe...

Houdt u van de gezelligheid van een camping, maar wilt u toch een beetje luxe en comfort? Een stacaravan is perfect hiervoor. Wanneer u u even terug wilt trekken, rustig een boek wilt lezen, televisie wilt kijken of binnen wilt zitten omdat het slecht weer is, kan dit in de stacaravan. Deze stacaravans zijn van alle gemakken voorzien. De stacaravans beschikken over een toilet, een douche, een verwarming en kabel televisie. Ook is er een ruim terras, waar u van het mooie weer kunt genieten en een schuurtje waar u uw spullen kunt stallen die u niet nodig heeft. 

Bekijk hieronder de foto's van de stacaravans voor een sfeerimpressie. Klik op de afbeelding om de stacaravan van binnen te bekijken.

Stacaravan huren bij Camping Tussen de Wieken Drenthe  Stacaravan bij Camping Tussen de Wieken Hollandscheveld  Stacaravan huren Drenthe
Stacaravan huren bij Camping Tussen de Wieken Hollandscheveld  Stacaravan huren bij Camping Tussen de Wieken Hollandscheveld

Gezellige familiecamping in een prachtige omgeving

Camping ‘Tussen de Wieken’ is een gezellige familiecamping in het prachtige Hollandscheveld. Op ongeveer 800 meter van de camping ligt het recreatiegebied Schoonhoven. Hier kun je lekker zwemmen, wandelen, fietsen en vissen (met behulp van een dagvergunning). Bij deze zeer kindvriendelijke camping worden dagelijks activiteiten georganiseerd waardoor er altijd iets te doen is. Bij 'Tussen de Wieken' vermaakt jong en oud zich optimaal.

De vakantie die u verdient! Dus wees er op tijd bij

Interesse in de mooie stacaravans van camping 'Tussen de Wieken'? Kijk naar de tarieven en vul het formulier in.
Wij nemen spoedig contact met u op om de aanvraag te bevestigen.

Reserveren?

0528 341448 of
06 4141 1125

U verdient de vakantie. Vraag hier uw verblijf in een stacaravan aan.

Ja
Nee
 
 
NIEUWSBRIEF meld u aan
Android Camping tussen de wieken iTunes Camping tussen de wieken
Huur hier direct uw stacaravan

Sitemap

Camping tussen de wieken
gezinscamping tussen de wieken drenthe
Camping tussen de wieken in Drenthe
camping tussen de wieken in drenthe
Facebook camping tussen de wieken
Stacaravan huren