Familiecamping Drenthe met verwarmd zwembad

Familiecamping Tussen de Wieken Hollandscheveld in Drenthe biedt een vakantie vol plezier voor het hele gezin. Een groot verwarmd zwembad mag daarin natuurlijk niet ontbreken. Wilt u afkoelen op een hete zomerdag, dan kan dit in het zwembad. Daarnaast kan ook op een koelere dag een duik genomen worden, omdat het zwembad verwarmd is.

camping drenthe

Vermaak

Kinderen vermaken zich urenlang uitstekend in ons zwembad waar natuurlijk alle gasten van onze kindercamping van harte welkom zijn. Terwijl u lekker aan het zonnen bent, leven zij zich uit. Op deze manier geniet u en uw kinderen van jullie welverdiende vakantie.

Verwarmd zwembad

Doordat ons zwembad verwarmd is, kunnen onze gasten zelfs bij matig weer nog altijd terecht voor ontspanning en vertier. Daarnaast organiseert ons recreatieteam de hele zomer verschillende activiteiten in het zwembad.

Veiligheid

Voor de veiligheid van al onze bezoekers is ons zwembad omheind met een hekwerk. De jongste campinggasten kunnen dus niet ongezien bij het zwembad in de buurt komen of juist het terrein verlaten. Ook hebben we enkele huisregels om eventuele ongelukken te voorkomen.

Reserveren?

0528 341448 of
06 11003641

Vul het onderstaande formulier in voor vragen en/of extra informatie

 
 
NIEUWSBRIEF meld u aan
Android Camping tussen de wieken iTunes Camping tussen de wieken

8,6

Vraag hier direct extra informatie aan

Sitemap

Camping tussen de wieken
Camping tussen de wieken
gezinscamping tussen de wieken drenthe
Camping tussen de wieken in Drenthe
camping tussen de wieken in drenthe
Facebook camping tussen de wieken
Google+ Reviews Tussen de Wieken
Stacaravan huren Drenthe