Familiecamping Drenthe met verwarmd zwembad

Familiecamping Tussen de Wieken Hollandscheveld in Drenthe biedt een vakantie vol plezier voor het hele gezin. Een groot verwarmd zwembad mag daarin natuurlijk niet ontbreken. Wilt u afkoelen op een hete zomerdag, dan kan dit in het zwembad. Daarnaast kan ook op een koelere dag een duik genomen worden, omdat het zwembad verwarmd is.

camping drenthe

Vermaak

Kinderen vermaken zich urenlang uitstekend in ons zwembad waar natuurlijk alle gasten van onze kindercamping van harte welkom zijn. Rondom het zwembad is het bestraat, om het uitglijden in nat gras te voorkomen! Verderop is wel een grasveld waar plek is om lekker te liggen. Heeft u oog op het zwembad. Terwijl u lekker aan het zonnen bent, leven zij zich uit. Op deze manier geniet u en uw kinderen van jullie welverdiende vakantie.

Verwarmd zwembad

Doordat ons zwembad op de camping verwarmd is, kunnen onze gasten zelfs bij matig weer nog altijd terecht voor ontspanning en vertier. Daarnaast organiseert ons recreatieteam de hele zomer verschillende activiteiten in het zwembad. Een verwarmd zwembad betekent plezier voor jong en oud, tijdens alle weersomstandigheden.

Veiligheid

Voor de veiligheid van al onze bezoekers is ons zwembad omheind met een hekwerk. De jongste campinggasten kunnen dus niet ongezien bij het zwembad in de buurt komen of juist het terrein verlaten. Ook hebben we enkele huisregels om eventuele ongelukken te voorkomen. Veiligheid bij het zwembad staat voorop. Tussen de Wieken is de familiecamping in Drenthe met zwembad!

Wilt u meer weten over onze familiecamping? Lees hier bijvoorbeeld over de andere voorzieningen, of neem vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer!

Reserveren?

0528 341448 of
06 4141 1125

Vul het onderstaande formulier in voor vragen en/of extra informatie

 
 
NIEUWSBRIEF meld u aan
Android Camping tussen de wieken iTunes Camping tussen de wieken
Vraag hier direct extra informatie aan

Sitemap

Camping tussen de wieken
gezinscamping tussen de wieken drenthe
Camping tussen de wieken in Drenthe
camping tussen de wieken in drenthe
Facebook camping tussen de wieken
Stacaravan huren Drenthe