Camping Hoogeveen voor de hele familie

Vele activiteiten bij de onze camping bij Hoogeveen

Camping ‘Tussen de Wieken’ is misschien wel de gezelligste camping van heel Drenthe. Onze camping bij Hoogeveen bezorgt u een vakantie van groot succes. Uw kind hoeft zich nooit te vervelen door de vele voorzieningen die wij aanbieden. Hij/zij kan altijd zwemmen in ons verwarmde en kindvriendelijke zwembad. Daarnaast is er een speeltuin en dierentuin aanwezig, waar uw kind altijd kan spelen. Nog steeds niet genoeg? Dan kan hij of zij ook nog meedoen met de vele activiteiten die door ons recreatieteam worden georganiseerd.

Camping Hoogeveen

Activiteiten voor zowel jong als oud

Uw kind hoeft zich niet te vervelen met het (verwarmde) zwembad, de dierentuin, kantine, speeltuin en recreatieteam, maar daarnaast wilt u natuurlijk ook wel eens iets doen in uw vakantie. Naast kinderactiviteiten, zijn er ook activiteiten waar volwassenen aan mee kunnen doen. Denk hierbij aan vissen, kaartspellen en volleybal.

Wilt u liever de omgeving verkennen? Er is een recreatiegebied (Schoonhoven) op loopafstand (800 meter) waar u kunt wandelen, fietsen, vissen (met dagvergunning) en zwemmen. Geniet van de natuur.

Liever shoppen in de stad? Onze camping ligt op maar 6 kilometer van Hoogeveen en hier is een groot winkelcentrum aanwezig. Op vrijdagavond is het koopavond en op zaterdag markt. Daarnaast is in de zomervakantie op donderdag de bekende pulledag. Naast winkelen zijn er nog vele andere dingen te doen in Hoogeveen, zoals karten, naar de bioscoop, stappen of uit eten.

Impressie van onze camping nabij Hoogeveen

U wilt natuurlijk eerst weten hoe de camping eruit ziet en wat andere mensen hiervan vinden. U kunt ons fotoalbum bekijken voor een impressie en daarnaast het ons filmpje bekijken.

Kamperen nabij Hoogeveen bij camping Tussen de Wieken

Wilt u kamperen in een stacaravan, caravan of tent? Neem direct contact op of vul het formulier aan de rechterkant van de pagina in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Kom naar de gezelligste camping bij Hoogeveen, voor jong & oud.  

Reserveren?

0528 341448 of
06 4141 1125

Vul het onderstaande formulier in voor vragen en/of extra informatie

 
 
NIEUWSBRIEF meld u aan
Android Camping tussen de wieken iTunes Camping tussen de wieken
Vraag hier direct extra informatie aan

Sitemap

Camping tussen de wieken
gezinscamping tussen de wieken drenthe
Camping tussen de wieken in Drenthe
camping tussen de wieken in drenthe
Facebook camping tussen de wieken
Stacaravan huren Drenthe