Jaarplaatsen voor uw Stacaravan in Drenthe

Jaarplaats Stacaravan Drenthe

 

Een vaste jaarplaats voor uw stacaravan

Bent u op zoek naar een jaarplaats voor uw stacaravan in het prachtige Drenthe? Kom een jaar lang genieten op onze prachtige camping vlakbij het bosrijke recreatiegebied Hollandscheveld. Camping 'Tussen de Wieken' is de perfecte uitvalsbasis voor uw vakantiepret en staat garant voor plezier voor zowel jong en oud. Bij ons staat het plezier van kinderen met stip op één. Wij hebben dan ook het gehele jaar een uitgebreid aanbod aan vermaak. Op onze camping kiest een groot deel van de gasten voor een jaarplaats. Een plaats op onze camping is dan ook een perfecte manier voor u en uw kinderen om nieuwe vriendschappen op te bouwen. 

Voorzieningen

Op onze camping zijn diverse faciliteiten gebouwd om iedereen een plezierige vakantie te bezorgen. De voorzieningen zijn gemaakt voor gasten van elke leeftijd. Willen uw kinderen een leuke omgeving om te spelen? Ga dan naar de speeltuin of het zwembad! Heeft u behoefte aan gezelligheid onder het genot van een ijsje? Kom dan eens langs in onze kantine. Meer informatie over onze voorzieningen kunt u hier vinden

Kosten van een jaarplaats

Onderstaand vind u een overzicht van de kosten van een jaarplaats op onze camping. Standaard kosten die u betaald zijn de huur van een jaarplaats en de milieuheffing. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om een extra plaats voor uw auto bij te boeken en kunt u uw hond en kat mee te nemen. Behoefte aan extra opbergruimte bij uw stacaravan? Dan is er de mogelijkheid om een opberghuisje toe te voegen aan uw boeking.

Jaarplaats van de stacaravan € 1295,-
Milieuheffing € 80,-
Extra auto € 25,-
Hond of kat  € 40,-
Opberghuisje € 25,-

Bovenstaande tarieven zijn exclusief het gebruik van stroom en water. Deze kosten zullen meegenomen worden in de nacalculatie van het jaar. 

Korting op uw jaarplaats

Normaliter geschied 50% van de betaling voor 1 Maart en dient u de overige 50% te betalen voor 1 April van het desbetreffende jaar. Betaalt u echter het gehele bedrag voor 1 Maart? Dan ontvang u van ons 5% korting op het totaalbedrag.

Meer informatie of een jaarplaats aanvragen

Bent u op zoek naar meer informatie over onze camping en de mogelijkheden voor en jaarplaats? Of wilt u direct een jaarplaats aanvragen?U kunt contact met ons opnemen door het formulier op deze pagina in te vullen of door te klikken op onderstaande button. Na het invullen van het formulier krijgt u van ons binnen 24 uur een reactie. 

Vraag hier uw jaarplaats aan

Vraag hier meer informatie aan

Reserveren?

0528 341448 of
06 4141 1125

Vul het onderstaande formulier in voor vragen en/of extra informatie

 
 
NIEUWSBRIEF meld u aan
Android Camping tussen de wieken iTunes Camping tussen de wieken
Vraag hier direct extra informatie aan

Sitemap

Camping tussen de wieken
gezinscamping tussen de wieken drenthe
Camping tussen de wieken in Drenthe
camping tussen de wieken in drenthe
Facebook camping tussen de wieken
Stacaravan huren Drenthe