Stacaravan huren bij kindercamping Tussen de Wieken | Hollandscheveld, Drenthe

De gezelligheid van een camping, de luxe van een stacaravan

Op zoek naar een stacaravan? Camping Tussen de Wieken in Drenthe heeft verschillende soorten stacaravans, zodat er altijd een bij is die bij u past. De tarieven voor de caravans kunt u hier bekijken.

Zo kunt u de gezelligheid van een camping meemaken, maar toch genieten van luxe. Zo hebben de stacaravans meer privacy, zodat u even rustig een boek kan lezen, televisie kunt kijken of binnen kunt zitten met slecht weer. De stacaravans zijn van alle gemakken voorzien. Zo is er kabel televisie, een eigen douche en toilet, een verwarming (die hopelijk niet nodig is), een schuur en een ruim terras.

Stacaravans nu bekijken

Bekijk hieronder de foto's van de stacaravans voor een sfeerimpressie. Klik op de afbeelding om de stacaravan van binnen te bekijken.

Stacaravan huren bij Camping Tussen de Wieken Drenthe  Stacaravan bij Camping Tussen de Wieken Hollandscheveld  Stacaravan huren Drenthe
Stacaravan huren bij Camping Tussen de Wieken Hollandscheveld  Stacaravan huren bij Camping Tussen de Wieken Hollandscheveld

Veel leuke dingen te doen op en nabij de camping

Er zijn veel leuke activiteiten op de camping. Zo is er een recreatieteam die vele activiteiten organiseert, zoals volleybal, disco, speurtochten en nog veel meer. Daarnaast zijn er veel voorzieningen, zoals een verwarmd (buiten)zwembad, een kantine, speeltuin en kinderboerderij.

Een dagje de omgeving verkennen? Dat kan natuurlijk. De camping ligt in een prachtig natuurgebied wat een perfecte plek is voor een wandeling of fietstocht. Daarnaast is het recreatiegebied Schoonoord geschikt voor zwemmen en vissen. Een dagje shoppen of film kijken kan ook. Hoogeveen ligt op 6 kilometer van de camping. Hier is een groot winkelcentrum. Daarnaast zijn er nog cafés, restaurants, een bioscoop, theater, disco, kartbaan en meer.

Stacaravan reserveren?

Interesse in de mooie stacaravans van kindercamping 'Tussen de Wieken'? Kijk naar de tarieven en vul dan rechts het formulier in. Wij nemen spoedig contact met u op om de aanvraag te bevestigen.

Reserveren?

0528 341448 of
06 4141 1125

Vul het onderstaande formulier in voor vragen en/of extra informatie

 
 
NIEUWSBRIEF meld u aan
Android Camping tussen de wieken iTunes Camping tussen de wieken
Vraag hier direct extra informatie aan

Sitemap

Camping tussen de wieken
gezinscamping tussen de wieken drenthe
Camping tussen de wieken in Drenthe
camping tussen de wieken in drenthe
Facebook camping tussen de wieken
Stacaravan huren Drenthe